oktobris 18, 2012

Aicinājums uz hokeja spēli, kurā spēlē latvietis Toms


Aicinām Klīvlandes latviešus uzmundrināt latvieti Tomu Tauriņu, kas spēlē hokeju kā uzbrucējs Cleveland Jr. Lumberjacks!

Spēle notiks  svētdien, 21. oktobrī, pl. 2:45 PM Cleveland Heights Ice Arena. Ledus laukums atrodas nost no Monticello Blvd, netālu no Mayfield Rd. krustojuma.

Ieejas maksa $5.00.

Aizvadītajā sezonā uzbrucējs Toms Tauriņš bija nolēmis pamainīt Jelgavu pret Kvadsitiju Amerikas Savienotajās Valstīs. Tur arī uzspēlēja hokeju Quad City Jr. Flames komandā ASV junioru hokeja trešajā līmenī – NA3HL. Pieklājīga pieredze 16 gadu vecumam! Šajā sezonā Toms nolēmis spēlēt Klīvlandes Jr. Lumberjack.

Toma pirmie hokeja soļi tika sperti Latvijā, Jelgavas ledus hallē. Pirmo reiz uz slidām viņš uzkāpa 5 gadu vecumā, un tajā brīdī viss bija skaidrs – tā ir viņa lieta! Veiksmīgi Toms hokeju apvienojis ar mācībām, arī tagad, kad spēlē Amerikā, Toms mācās tālmācībā.


Toms Tauriņš:

• dzimis 1995. gada 15. maijā,
• ampluā: uzbrucējs,
• „figūra”: 176 cm un 70 kg,
• 2011./2012. g. sezonā Quad City Jr. Flames komandā NA3HL (ASV Tier III Junior A – trešajā stiprākajā junioru līmenī),
• iepriekšējās sezonas: Jelgavas LSS komandas,
• pirmās treneres: Eva Dinsberga; Lolita Andriševska.

Pretinieka komanda būs no Battle Creek Michigan. Šo sezonu Lumberjacks uzvarējusi 5 no 6 spēlēm. Lumberjacks komandā spēlē tie, kas jaunāki par 21 gadu. Komandā ir 8 Ohio spēlētāji, pārējie no Michigan, Illinois, Wisconsin, N. Carolina un New York. 

Satiksimies 21. oktobrī!
Arnis Zvejnieks


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru