novembris 10, 2012

Pateicība no Okupācijas muzeja

Klīvlandes Latviešu biedrībai!

Latvijas Okupācijas muzejs pateicas Jums par līdzšinējo dāsno atbalstu muzeja darbam! Vēlamies informēt, ka Jūsu organizācijas nosaukums “Klīvlandes Latviešu biedrība” ir atzīmēts Okupācijas muzeja lielāko ziedotāju plāksnē.

Goda plāksni pērn muzeja atbalstītāju godināšanas sarīkojumā atklāja Pasaules Brīvo latviešu apvienības priekšsēdis Ints Rupners. Plāksne atrodas pašā ekspozīcijas  sākumā. Tajā minēti ziedotāju vārdi, kuri kopš muzeja dibināšanas 1993. gadā veltījuši muzeja darbam vairāk par Ls 5000.

Šī gada rudenī Okupācijas muzejs plāno pārcelties uz pagaidu telpām, jo tagadējā ēkā sāksies ilgi gaidītā rekonstrukcija un Nākotnes nama veidošana. Pārbūves pamatakmenī liksim kapsulu ar visu ziedotāju vārdiem. Arī pagaidu ekspozīcijā vēlamies iekārtot goda plāksni, atzīmējot mūsu lielākos ziedotājus.

Latvijas Okupācijas muzejs jau 19 gadus darbojas, lai atcerētos, atgādinātu un pieminētu, ko trīskārtēju okupāciju varas nodarīja Latvijas valstij, zemei un tautai. Ik gadu muzeju apskata vairāk par 100 000 apmeklētāju, no kuriem lielākā daļa ir ārzemju tūristi un Latvijas skolēni. Okupācijas muzejs strādā un turpina attīstīties, pateicoties Jums un citiem ziedotājiem. Atbalstiet muzeju arī turpmāk, lai nodrošinātu tā stabilu darbību nākotnē!

Muzeja direktore Gundega Michele

Latvijas Okupācijas muzeja 100 lielākie ziedotāji:
http://okupacijasmuzejs.lv/100-lielakie-ziedotaji


http://

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru